Vast Uurtarief en Duidelijke Tarieven voor Ontstoppingsdiensten

Bij Rioolontstoppen-Haarlem.nl hanteren we een vast uurtarief van 150 euro, inclusief btw, voor onze ontstoppingsdiensten. Voorrijkosten, reparatiekosten en parkeerkosten zijn exclusief. We rekenen geen verborgen kosten en onze tarieven zijn duidelijk en transparant. Als het nodig is om een ontstoppingsstuk te plaatsen, brengen wij hiervoor een toeslag van 30 euro in rekening.

ONTSTOPPINGSDIENST NODIG?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

Betaalbare Ontstoppingsdiensten bij Rioolontstoppen-Haarlem.nl

Bij Rioolontstoppen-Haarlem.nl begrijpen we dat het ontstoppen van uw riool of afvoerleiding een onverwachte kostenpost kan zijn. Daarom bieden we betaalbare ontstoppingsdiensten aan tegen een vast uurtarief van 150 euro, inclusief btw. Onze tarieven zijn duidelijk en transparant en we rekenen geen verborgen kosten. We begrijpen dat snelle en effectieve service belangrijk is en we streven ernaar om onze klanten zo snel mogelijk van dienst te zijn. Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om elk verstoppingsprobleem snel en efficiënt op te lossen. Bij Rioolontstoppen-Haarlem bieden we professionele ontstoppingsdiensten aan. In sommige gevallen kan het nodig zijn om een camera-inspectie uit te voeren om de oorzaak van het verstoppingsprobleem nauwkeurig te kunnen identificeren. Indien dit het geval is, wordt er een toeslag van 100 euro in rekening gebracht voor de camera-inspectie. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met de opdrachtgever, zodat deze op de hoogte is van de kosten. Bij Rioolontstoppen-Haarlem streven we naar transparantie en eerlijkheid in onze tarieven, zodat onze klanten nooit voor verrassingen komen te staan.

Camera-Inspectie en Stankdetectie bij Rioolontstoppen-Haarlem.nl

Bij Rioolontstoppen-Haarlem.nl bieden we ook camera-inspectie en stankdetectie aan. Voor het uitvoeren van een camera-inspectie hanteren wij een vast tarief van 185 euro, inclusief btw. Voorrijkosten zijn exclusief, evenals eventuele parkeerkosten. Voor stankdetectie brengen wij ook een vast bedrag van 185 euro in rekening, inclusief btw. Voorrijkosten zijn exclusief, evenals eventuele parkeerkosten. Met behulp van onze geavanceerde technologieën kunnen we snel en effectief de oorzaak van uw verstoppingsprobleem opsporen.

Bij Rioolontstoppen-Haarlem bieden we professionele ontstoppingsdiensten aan. In sommige gevallen kan het nodig zijn om een camera-inspectie uit te voeren in combinatie met rookdetectie om de oorzaak van het verstoppingsprobleem, breuk/scheur nauwkeurig te kunnen identificeren. Indien dit het geval is, wordt er een toeslag van 100 euro in rekening gebracht voor de combinatie van camera-inspectie en rookdetectie. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met de opdrachtgever, zodat deze op de hoogte is van de kosten. Bij Rioolontstoppen-Haarlem streven we naar transparantie en eerlijkheid in onze tarieven, zodat onze klanten nooit voor verrassingen komen te staan. Onze experts zullen altijd adviseren welke inspectiemethoden nodig zijn om het rioolprobleem snel en effectief op te lossen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze ontstoppingsdiensten en inspectiemethoden.

Garantie op Ontstoppingswerkzaamheden bij Rioolontstoppen-Haarlem.nl

Bij Rioolontstoppen-Haarlem.nl bieden we een garantie van drie maanden op al onze ontstoppingswerkzaamheden. Binnen deze termijn zullen eventuele verstoppingen die zich voordoen in het eerder door ons gereinigde deel van het afvoersysteem, kosteloos worden verholpen. Let op: deze garantie is niet van toepassing op verstoppingen die worden veroorzaakt door verzakkingen, breuk of andere defecten aan het rioleringsstelsel, of verstoppingen die worden veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of het afvoeren van onjuiste voorwerpen, obstakels en/of substanties die niet via het rioolstel mogen worden afgevoerd. In het geval van boomwortels in de leiding, die gerepareerd moeten worden, vervalt de garantie. Houd er ook rekening mee dat we extra kosten in rekening kunnen brengen als er zich vaste obstakels in de afvoerleiding bevinden, zoals beton, ijsvorming, ontstoppingsmiddelen of boomwortels. 

Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?